miercuri, 17 septembrie 2014

Femeile

Lui Hitler. Sau cele îndrăgostite de el. Dacă nu știți cine-i Hitler, e tipul ăla neamț cu un chiștoc de mustață, care a pus pe jar o lume întreagă și seamănă cu o pisică de la mine din cartier, care-și face veacul pe lângă un chioșc de unde cumpăr eu țigări la bucată. Că mai bine ești sărac și cinstit, altfel te întreabă lumea de ce nu-ți iei mașină. Pentru că nu-mi trebuie. Rată. Și am buda în casă ca să nu mă piș în rezervor. 

1. Charlotta Lobjois - se întâmpla prin 1916 evident în Franța, Montigny, unde era Hitler cantonat în Primul Război Mondial. Nimic dovedit. Indicii. Un tablou cu o țărancă semnat A. Hitler 1916. Jurnalul regimentului care spunea cert că a fost acolo în acea perioadă. Un tip pe care-l chema Jean-Marie care susținea că era fiul lui. Săracul până a murit a încercat să demonstreze ce susținea prin probe de sânge, scris, ochi. Într-un final, dezamăgit că nu-l credea nimeni și-a lăsat mustață ca tac-su. Tipul de femeie doritoare de sex și care nu folosește prezervativul.

2. Maria Reiter - 16 ani. Minoră. El 36. Ea nu l-a plăcut și-i compara mustața cu o muscă mare neagră. A cucerit-o la o întâlnire de partid când ea a văzut că-l aclamau toți. N-a durat mult, el a plecat cu politica, dar îi trimitea scrisori în care se semna Wolf. Romantic. După vreo doi ani a încercat să se sinucidă. Fără succes. Între timp, s-a și sterilizat, cât timp îl aștepta, că el nu voia urmași. Bine a făcut. A ajuns la menopauză mai devreme. Tipul de femeie minoră și romantică, dar doritoare de putere.

3.Winifred Wagner - fosta noră a celebrului Richard Wagner, actuală văduvă când a cerut-o în căsătorie de vreo câteva ori. O dorea pentru că-i oferea prestigiu (Wagner+Hitler=Love) în societatea fascistă și-i plăcea opera. Suflet de artist, că doar nu degeaba a pictat-o pe franțuzoaică. A fost refuzat. Tipul de femeie high-class.

4. Helene Bechstein - din burghezie. S-au cunoscut pe la dineuri, l-a plăcut că era galant cu femeile mai în vârstă și l-a ajutat cu bani să propulseze în cariera politică, i-a donat inclusiv un Mercedes, ca să nu fie impozitat. Tipul de băbăciune cu bani aproape de menopauză.

5. Geli Raubal - fiica surorii sale vitrege Angela. Minoră, a devenit tutorele ei, iar la 19 ani s-a mutat la el în Munchen. O relație neobișnuit de pasională între unchi și nepoată. Ea s-a îndrăgostit de șoferul lui Hitler, pe care l-au descoperit evreu până la a hapteșpea spiță. I-a interzis să-l mai vadă, ea i-a luat pistolul și s-a împușcat. Tipul de femeie rudă îndepărtată cu care te chinui să ai o relație normală de familie.

6. Magda Quandt - fosta soție a unui influent industriaș, actuală parteneră a șefului de propagandă antisemit când s-au cunoscut. Care era scund și avea un picior de lemn, dar datorită cunoștințelor sale a făcut-o parteneră. Nu ar fi dovezi că ar fi avut vreo relație amoroasă, dar toți erau de acord că exista atracție. Până la urmă s-a căsătorit cu șeful de propagandă antisemit, au făcut 6 copii și a pozat în mama eroină a Germaniei. S-a sinucis împreună cu soțul, la o zi după fuhrer, după ce în prealabil și-a otrăvit copii. Tipul de femeie sătulă de soțul infirm și excesiv de comunist.

7. Unity Mitford - englezoaică fanatică fascistă neam cu Churchill. L-a dorit ca să-i demonstreze soră-sii că poate să cucerească un fascist mai potent. L-a stalkerit prin Munchen până s-au cunoscut. A devenit parte din Partidul Nazist. Când a început războiul, s-a împușcat, că n-a suportat să vadă Germania și Anglia în război. A tras pe lângă, așa că a mai trăit câțiva ani mizerabil. Tipul de femeie adolescentă răsfățată.

8. Eva Braun - minoră. Până la urmă ea i-a devenit soție. Pentru o zi, până s-au sinucis în familie, ea mai având o tentativă de sinucidere la activ. El i-a arătat cum se face. A ținut-o ascunsă de ochii publicului pentru ca dacă aflau femeile nemțoaice care-l adorau, îl renegau și nu mai produceau cu atâta spor obuzele de trimis în Franța. Tipul de femeie răbdătoare, care suportă totul până își atinge scopul.

Așa că, fetelor, dacă întâlniți vreun austriac influent, aveți grijă ce metode folosiți.

Și au trăit fericiți până la adânci bătrâneți.

7 comentarii:

  1. Dupa acest post incep sa ced ca Pandhoraa are in sfarstit un concurent. Musculin.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cumpără și ea țigări la bucata? :P

      Ștergere
    2. Dupa cate stiu nu fumeaza, dar e clar ca nu te poate nimeni impiedica sa cumperi o masina chiar daca nu sofezi.

      Ștergere
    3. Ba din contră, mai degrabă îți iei mașină dacă nu șofezi. Ca să nu mai bei. :))

      Ștergere
  2. Mai deci nu ma prind, ma tot intreb, minorele-s bune de tot sau bune de...pacalit? :)). Eu una il vad doar dand vertical si orizontal din maini, cu ce le-o fi cucerit?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Faimă, putere, cine le poate înțelege?

      Ștergere
    2. Ambele, plus altele, imi imaginez ce isterie in masa crea prezenta lui in perioada aceea.

      Ștergere