joi, 28 august 2014

Autoshow

Legea. Ultima destinație.
Poveștirea: șoferii care iau autostopiști o să primească amenzi între 1.000 și 5.000 de lei. De fapt, poveștirea este despre nimic. Vă explic în continuare.
Facem o căutare simplă. Google. Care spune că autostopistul este o persoană care face autostopul, persoană care practică autostopul.
Încă o căutare. Google. Autostop. 1. Instalație de semnalizare luminoasă așezată la întretăierea străzilor pentru dirijarea circulației * Instalație de oprire automată a unui vehicul feroviar când linia nu este liberă. 2. Procedeu prin care un pieton oprește un automobil pentru a parcurge cu el o anumită distanță.
Prin deducție logică, a se vedea manualul de clasa a noua, rezultă că șoferii o să ia amendă dacă iau persoane care produc/utilizează  semafoarele de la intersecții și semafoare feroviare. Adică polițiștii și ceferiștii. Nu-i luați în mașină și din alte motive: cu polițiștii nu aveți ce vorbi, iar ceferiștii au călătorii gratis pe calea ferată. Ca pensionarii.
Revenind la punctul doi, niciun pieton nu poate opri un automobil, doar șoferul o poate face, apăsând cu piciorul drept pe pedala din mijloc.
Poveștirea mai spune că o să pună polițiști sub acoperire care să facă treaba aia pentru care ar trebui dată amendă, trebuie să aibă probă video și mărturii. Le urez succes și lor și turnătorilor. Încet, încet toți devenim ilegali.

Și au trăit fericiți până la adânci bătrâneți. 

6 comentarii:

  1. Tu deja ai merita sa fii interzis pentru ce ai zis de politzai si CFR-isti! :))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Dacă așa mi-a dat google+dex+vocea poporului.... Să vină CNA-ul să intru în clubul select a lui dan diaconescu indirect!

      Ștergere
    2. Deci eu propun asa, sa fie pe categorii amenda la autostop: pentru ca fete pe marginea carosabilului, pentru ca sofer bun samaritean, pentru ca sofer singur cu chef de vorba, pentru ca autostopist prea insistent (cu injuraturi de mama), pentru ca semana autostopistul/autostopista cu Elodia! Ultima e doar cu avertisment si cu intrare direct directa la DD. :))

      Ștergere
    3. Nu le mai da idei. :)) Elodii la autostop am auzit cu precădere în america.

      Ștergere
    4. :) da, tara tuturor posibilitatilor acolo. La noi tinde sa devina tara tuturor imposibilitatilor devenite realitate.

      Ștergere
    5. Legea asta nu mă surprinde cu nimic.

      Ștergere