marți, 26 august 2014

Minte-mă

Yap. E vorba de un serial, pe care părinții lui Fox-iști l-au botezat în religia Fox-istă ''Lie to Me''. Acum, încă nu știm ce șpagă au dat la preoții Fox-iști să-l boteze așa cu aghiasmă și cântece vesele, dar ăsta-i alt subiect.
Poveștirile din episoade nu-s fantastice, de fapt, e greu să reții un caz, dar ideea serialului se bazează pe o echipă de psihologi care-și dau seama când cineva minte după microexpresiile feței. Destul de interesant, deși eu aș mai fi pus și o echipă de matematicieni care să frece formulele de logică din clasa a noua. Dar cum părinții lui ''Lie to Me'' nu s-au gândit, i-au lăsat pe psihologi singuri la părinți.
Iar ca să nu spuneți că e serial, că ia timp, că are mai multe episoade decât Tânăr și Neliniștit, pe care oricum îl urmăriți când deschideți televizorul la 16:30 în așteptarea știrilor de la ora cinci (care fie vorba între noi e mai tradiție decât ceaiul de la ora cinci, pe care cred că nici regina nu-l mai respectă), ori că iarna e prea lungă, toamna de dinaintea iernii e prea lungă (depinde ce serie din Game of Thrones v-a plăcut mai mult), vă recomand doar prima serie. E suficient. Suficient încât să vă dați seama cum ar trebui să mințiți artistic. Fii profesionist, ce dracu'!

Și au trăit fericiți până la adânci bătrâneți.

5 comentarii:

  1. Se pare ca cineva stie sa scrie. Scurt si la subiect. Hai minte-ma, spune-mi ca nu!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Să mai precizez că știu să scriu din clasa întâi, cred că a fost imediat după lecția cu bețișoare și bastonașe. :D

      Ștergere
    2. Sin cineva are deja cititori. Dupa 3 postari!

      Ștergere
  2. Bun serialul, te tine in priza...l-am urmarit pana am aflat ca au oprit filmarile dupa sezonul 3. Poate revine cu noi sezoane. O poveste fara final nu e poveste :-). Raised eyebrow...microexpresie :-D. Succes cu blogu'!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Să vedem ce spun părinții Fox-iști, poate continuă povestea.
      Succesul e relativ, Mulțumesc.

      Ștergere